Szabolcs-Szatmár-Bereg

2023.03.11. 16:31

Tanulságos, elgondolkodtató előadások a közlekedésbiztonságról

Öt telt házas előadás a közlekedésbiztonságról.

Fotó: Kárpát-medencei Magyarokért Egyesület

Évek óta visszajár megyénkbe Pintér József címzetes rendőr főtörzszászlós, baleseti helyszínelő, a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársa, aki március első hetében három nap alatt öt telt házas közlekedésbiztonsági előadást tartott. Mátészalkán, Nyíregyházán, Záhonyban és Vásárosnaményban középiskolások, Mándokon pedig általános iskolások hallgatták a külön korosztályokra felépített, hasznos, személyes történetekkel és tanulságos, elgondolkodtató videókkal tűzdelt előadásait. 

Fotós: Kárpát-medencei Magyarokért Egyesület

Pintér József minden korosztállyal pillanatok alatt megtalálta a közös hangot, így volt, ahol a program után még hosszú percekig körbeállták az érdeklődő fiatalok, a felmerülő kérdésekre, észrevételekre pedig készséggel válaszolt. A záhonyi, a mándoki és a vásárosnaményi előadások a Kárpát-medencei Magyarokért Egyesület szervezésében, egy sikeres pályázatnak köszönhetően valósultak meg. 

Fotós: Kárpát-medencei Magyarokért Egyesület

KM

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában