Tragédia

2023.06.13. 11:23

„Verának esélye se volt túlélni a gázolást” – zokogta a gyászoló tiszavasvári család

A 22 éves sofőr családja azt állítja, Vera már rég halott volt, mikor a fiú áthajtott rajta. Az asszony 12 gyermekét és 2 unokáját hagyta magára.

Forrás: tenyek.hu

Borzalmas, tragédiával végződő baleset történt a hétvégén. Még mindig sokkos állapotban van az a fiú, aki szombat este elgázolt egy úttesten fekvő 43 éves nőt Tiszavasváriban a Szilágyi út és a Vasvári Pál utcában. A nő a kereszteződésben feküdt, sötét ruhát viselt, és olyan súlyosan megsérült, hogy már helyszínen elhunyt. Az eset után a két család egymást hibáztatja.
Egy szemtanú végig nézhette a balesetet

B. Vera családja döbbenten áll az asszony halála előtt. Egyelőre csak találgatások vannak arra, hogy pontosan a 12 gyermekét és 2 unokáját magára hagyó asszony hogyan került az úttestre. Ám a Ripostnak sikerült elérnie Vera rokonait, ők számoltak be néhány részletről.

Sajnos egyelőre nem tudunk semmi pontosat

– kezdte Vera egyik közeli rokona.

- Annyi biztos, hogy volt vele valaki, aki láthatta is a balesetet. Végignézhette, hogy átmegy az autó Verán. A tragédia előtt vele sétálgatott és italozott. Úgy tudjuk, hogy nem volt nagyon berúgva, így nem valószínű, hogy ezért feküdt le az útra. Mindenesetre, keressük a szemtanút, aki aznap este vele volt, hogy tisztázza a helyzetet!

Sokkos állapotban hívta rokonát a sofőr

A Ripost információi szerint a 22 éves fiú hazafelé igyekezett, amikor meglátta Verát, aki keresztbe feküdt az úton. A sofőr már nem tudott megállni, elgázolta az asszonyt.

Úgy tudjuk, hogy sokkot kapott a srác

– folytatta a rokon.

- Verának esélye se volt túlélni a gázolást, mert teljesen átment rajta az autóval. Először a nagybátyját hívta, aki kisietett a helyszínre és ő hívta a mentőket.

Egymásnak feszül a két család?

A baleset után a fiú édesanyja súlyos vádakat osztott meg a Facebookon.

Azt állította, hogy Verát agyonverte az élettársa és, már halott volt, amikor átmentek rajta

– mondta tovább.

- Pedig ez nem igaz, hiszen az élettársa otthon aludt! Egyszerűen csak menteni akarta a fiát, aki elgázolta Verát. Ismerjük a sofőr családját már korábbról. A baleset után a rokonságból fel is vették velük a kapcsolatot.

Az esettel kapcsolatban a Ripost megkereste a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei RFK -t. A következő választ kaptuk:

"Megkeresésével kapcsolatban tájékoztatom, hogy az Ön által hivatkozott ügyben a Tiszavasvári Rendőrkapitányság halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást."

Forrás: borsonline.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában