Szabolcs-Szatmár-Bereg

2023.08.21. 08:46

Leszakadt ágak, kútba esett macska, árokba csapódott autó

Péntektől vasárnap éjfélig negyvenöt segélyhívás érkezett a tevékenységirányító központba.

Szon.hu

Pénteken leszakadt faágak, sérült és úttestre dőlt fák miatt avatkoztak be négy helyszínen a térségbeli tűzoltók - tájékoztatott a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Gyulaháza és Nyírmada között a baktalórántházi hivatásos, a máriapócsi Kossuth téren a nyírbátori hivatásos, a tivadari üdülőövezetben a fehérgyarmati hivatásos, a tiszavasvári Dr. Lévai Sándor utcában pedig a helyi önkormányzati tűzoltók végeztek műszaki mentést motoros láncfűrész segítségével.

Tíz méter mély kútba esett egy macska péntek napközben a nyírvasvári Temető utcában. A nyírbátori hivatásos tűzoltók mentőkötél segítségével kiemelték az állatot, majd átadták a gazdájának.

Árokba csapódott egy személygépkocsi Kisszekeres és Mánd között. A sofőrt a fehérgyarmati hivatásos tűzoltók emelték ki az autóból, majd átadták a mentőknek. A tűzoltók áramtalanították a járművet.

Közvilágítási oszlopnak hajtott egy személygépkocsi péntek este a paposi Petőfi utcában. Az oszlop kidőlt, így értesítették az áramszolgáltatót. A mátészalkai hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, majd a rendőrségi helyszínelés után megszüntették a forgalmi akadályt.

Szombaton kigyulladt egy autó motortere a nyíregyházi Csillag utcában. A város hivatásos tűzoltóinak kiérkezése előtt, a helyszínen lévők négy kézi porral oltó tűzoltó készülékkel oltották el a lángokat. A tűzoltók a még parázsló részeket szüntették meg, valamint a visszahűtötték a motorteret, áramtalanították az autót.

Kerítésnek csapódott, felborult egy személygépkocsi szombat kora reggel a kisvárdai Városmajor utcában. A helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, amelyben hatan utaztak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában