Szabolcs-Szatmár-Bereg

2023.08.22. 08:44

Úttestre dőlt egy fa teremnél - Félpályás útzár

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Szon.hu

Szalagkorlátnak ütközött, majd az oldalára borult egy tejszállító kamion hétfő délután az M3-as autópálya 245-ös kilométerszelvényénél, Nagykálló és Ófehértó között - írták a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság oldalán.

A Vásárosnamény felé vezető irányban a nyíregyházi hivatásos tűzoltók és a társhatóságok teljes útlezárás mellett dolgoztak. A tűzoltók a jármű áramtalanítását követően a tartálykocsiból a tej, valamint az üzemanyagtartályból a gázolaj szivárgását megszüntették. A nyíregyházi parancsnokság daruja és egy kamionmentő a járművet kerekeire állították. A szállított tej átfejtésére egy másik szállító jármű érkezett.

Összeütközött egy kishaszongépjármű és egy személygépkocsi hétfő reggel Nagykálló és Kállósemjén között, a 4911-es úton. Személyi sérülés nem történt. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a kishaszonjárművet és a kifolyt hűtőfolyadék felitatását végezte el.

Úttestre dőlt és félpályás útzárat képezett egy akácfa a Terem és Nyírkáta közötti úton. A nyírbátori hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a közúti akadályt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában