Mentők

2023.09.20. 13:37

Az ész megáll! Mentőautót fosztott ki egy férfi Nyíregyházán!

Szon.hu

Forrás: illusztráció / shutterstock

Frissítés:

Az üggyel kapcsolatban megkerestük a vármegyei rendőr-főkapitányságot.

– A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki szeptember 19-én éjjel a nyíregyházi mentőállomáson nyitott állapotban parkoló mentőgépkocsiból eltulajdonította a járművezető őrizetlenül hagyott táskájából a pénztárcáját a benne lévő készpénzzel, bankkártyákkal és egyéb értékekkel – tájékoztatott dr. Fedor Rita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

--------------------------

Tegnap éjszaka egy idegen férfi lepte meg a Nyíregyházi Mentőállomás bajtársait, aki besurrant a mentőállomás területére, majd a garázsokhoz ment és a mentőautó vezetőfülkéjében kezdett kutatni. Gyorsan felmarkolta gépkocsivezető bajtársunk pénzét és egyéb értékeit, majd távozott az állomásról. A mentőket hamarosan egy idős, vérző sérülthöz riasztották, így bajtársunk csak az eset ellátása után vette észre a lopást. Az esetről biztonsági kamerafelvétel készült, amelyen a tettes is beazonosítható. Az ügyben rendőrségi eljárás indult – osztotta meg a megdöbbentő esetet hivatalos közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában