Nyíregyháza

2023.10.11. 10:58

Díszsírhelyen temetik el a hősi halott TEK-est

A Terrorelhárítási Központ (TEK) a kegyeleti gondoskodás valamennyi lehetőségét biztosítva intézkedik a hősi halottá nyilvánított Kónya Gábor Lajos posztumusz rendőr főhadnagy temetéséről.

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: Shutterstock

A TEK főigazgatója személyesen koordinálja a végtisztesség megadásával kapcsolatos teendőket, amihez Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata már az első kapcsolatfelvételtől kezdődően minden támogatást megad. A médiában megjelentekkel ellentétben a díszsírhely adományozásával kapcsolatban gördülékenyen folyt az egyeztetés dr. Kovács Ferenc polgármester és a TEK főigazgatója között.

A gyászszertartás szervezése zavartalan. A korábbi tájékoztatásnak megfelelően a néhai kollégától katonai tiszteletadás mellett, evangélikus szertartás szerint 2023. év október hó 20. napján 15.00 órakor vesznek végső búcsút a hozzátartozók, barátok és kollégák a nyíregyházi Északi temetőben. A család kívánalma szerint a gyászszertartás nem sajtó nyilvános esemény. - adta hírül az Országos Sajtószolgálat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában