Tűzeset

2023.10.08. 17:19

Tűz ütött ki egy mezőgazdasági tárolóban Pócspetriben - Frissítve!

Nagy mennyiségű termény is égett az épületben.

Szon.hu

Frissítés:

21.06: Eloltották a tüzet a pócspetri tárolóban

Az egységek hat vízsugárral eloltották a tüzet Pócspetrin, a Petőfi utcában, ahol egy mezőgazdasági tárolóban keletkezett tűz. A nyitott szerkezetű, mintegy százötven négyzetméter alapterületű faépületben ötszáz szalmabálát, céklát és burgonyát tároltak. A nyíregyházi, nyírbátori, baktalórántházi, adonyi hivatásos tűzoltók miután megakadályozták, hogy a lángok átterjedjenek a szomszédos géptárolóra és fóliasátorra, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett négy vízsugárral körülhatárolták a tüzet. Az oltáshoz egy nyíregyházi és nyírbátori vízszállító is érkezett. Munkagépek megbontották, majd eltávolították a létesítmény lemeztetejét a lángok elfojtását megelőzően. A rajok felkutatják a még izzó, parázsló részeket.

--------------------------------------------------------------

18.52: Körülhatárolták a tüzet Pócspetrin

Az egységek körülhatárolták azt a tüzet, amely Pócspetrin, a Petőfi utcában, egy mezőgazdasági tárolóban keletkezett. A mintegy százötven négyzetméter alapterületű, nyitott szerkezetű faépületben ötszáz szalmabálát, céklát és burgonyát tároltak, melyek ugyancsak égnek. A nyíregyházi, nyírbátori, baktalórántházi, adonyi hivatásos tűzoltók miután megakadályozták, hogy a lángok átterjedjenek a szomszédos géptárolóra és fóliasátorra, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett négy vízsugárral körülhatárolták a tüzet. Munkagépek megbontották, majd eltávolították a létesítmény lemeztetejét, valamint az izzó, parázsló részeket is. A rajok hat vízsugárral folyamatosan oltják a tüzet.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

-------------------------------------------------------------

Kigyulladt egy mezőgazdasági tároló Pócspetrin, a Petőfi utcában - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A mintegy százötven négyzetméter alapterületű, nyitott szerkezetű épületben ötszáz szalmabálát, valamint céklát és burgonyát tároltak, melyek ugyancsak lángolnak. A nyíregyházi, nyírbátori, baktalórántházi, adonyi hivatásos tűzoltók négy vízsugárral oltják a tüzet, és megakadályozták, hogy a lángok a szomszédos géptárolóra és fóliasátorra átterjedjenek. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is kiérkezett a helyszínre.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában