Baleset

2023.10.18. 08:35

Zebrán gázolta el a biciklit toló 5 éves kisfiút

A 41-es főúton a Jánd felőli oldalról akart átkelni nagyapa és 5 éves unokája Vásárosnamény-Gergelyiugornyán a főutat keresztező Iskola utcai zebrán - írta a haromhatar.hu.

Szon.hu

Forrás: haromhatar.hu

Mindketten leszálltak a kerékpárról, és át akartak kelni a gyalogos átkelőhelyen mikor egy Beregsurány felől érkező személygépkocsi elütötte az elől biciklit toló kisfiút. A mögötte szintén kerékpárját toló nagyapja hiába kapott utána, már nem tudta visszarántani.

A Három Határ Hírei úgy tudja, a gyerek az ütközés következtében több métert repül. A kisfiúhoz mentő érkezett és kórházba szállították, információink szerint könnyebben sérült meg.

Egy szemtanú állítása szerint a Beregsurány felől érkező személygépkocsi vezetője lassan közelítette meg a gyalogos átkelőt, úgy tudjuk elvakította a nap, ezért nem vette észre a zebrán már a felezővonalnál járó, a kerékpárját áttoló gyereket.

A helyszínelés idejére teljes útzár volt érvényben, a rendőrök a 41-es főútról a forgalmat a Munkácsi és a Beregszászi útra terelték.

Forrás: haromhatar.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában