Katasztrófavédelem

2023.11.21. 08:53

Balesethez és tűzhöz is riasztották tegnap a tűzoltókat

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: katasztrófavédelem.hu

Nagy méretű tölgyfa dőlt úttestre Kölcse külterületén. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével távolították el a fát. 

Egy kanyaradó, léalmával megrakott kamion vontatmánya félig az árokba csúszott, így a jármű forgalmi akadályt képezett Tiszadadánál, a 3612-es úton. Miután egy munkagép segítségével a rakományt lepakolták, a tiszavasvári önkormányzati és a tiszadadai önkéntes tűzoltók kivontatták a szerelvényt az árokból. Személyi sérülés nem történt. 

Személygépkocsi motortere égett a nyírturai Temető utca elején. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók két gyorssugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Álló busznak csapódott, majd egy buszról leszálló nőt is elsodort egy személygépkocsi a 4-es főút 281-es kilométerszelvényének közelében, Nyírpazony belterületén, tegnap délután. A tűzoltók áramtalanították a járműveket. Az autóban csak a sofőr utazott, akit a nyíregyházi hivatásos tűzoltók a mentőkkel közösen emeltek ki a járműből. Őt és az elsodort utast is súlyos sérülésekkel szállították kórházba a mentők. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában