Katasztrófavédelem

2023.12.01. 08:44

Árokba csúszott autókhoz hívták a tűzoltókat

Tegnap Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében is lehullott a hó. A téli csapadék és a csúszósabb útburkolatok miatt több baleset történt a térségben, amelyek után szükség volt tűzoltói beavatkozásra.

Szon.hu

Forrás: Katasztrófavédelem.hu

Nyírvasvári és Terem között egy személygépkocsi árokba csúszott – kivontatását megkezdte egy másik jármű, amikor egy harmadik autó beléjük csapódott és egy embert elsodort. A nyírbátori hivatásos tűzoltók két személygépkocsit vontattak ki az árokból, a mentők egy embert könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba.

Ezerhatszáz kacsával a rakterében árokba csúszott egy tehergépjármű pótkocsija Sonkádnál tegnap este, a 4139-es és a 491-es út kereszteződésénél. Az esethez a fehérgyarmati hivatásos tűzoltók vonultak, akik az érintett szakasz teljes lezárása mellett mentették az állatokat. Személyi sérülés nem történt. 

Árokba csúszott egy nyerges vontató a kisvárdai Mátyás király utcában. A helyi hivatásos tűzoltók drótkötél segítségével vontatták ki a járművet. Személyi sérülés nem történt. - olvasható a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában