Tűz

2024.01.03. 18:50

Felcsaptak a lángok a Korányin

Szerencsére nagyobb volt a füstje, mint a lángja annak a tűzesetnek, ami szerda este történt Nyíregyházán a Korányi Frigyes utcán. A paneltömb egyik lakásának konyhájában csaptak fel a lángok, amit az ott lakók szerencsére el tudtak oltani mire a helyi tűzoltók a helyszínre értek.

Szon.hu

Forrás: B. B. - szon.hu

 
 

– Egységeink az utómunkálatokat végzik, átvizsgálnak minden, hogy ne maradjon izzó, parázsló rész, ami még lángra lobbanhat, újabb tüzet okozhat – mondta portálunknak Rutkai-Dér Vivien, a vármegyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője.

Kicsapódó olaj okozott tüzet egy nyíregyházi társasházi lakásban

A konyhában falburkolat és szekrény égett egy négyzetméteren - írta a katasztrófavédelem.
Meggyulladt a főzés közben kicsapódó olaj egy második emeleti társasházi lakás konyhájában Nyíregyházán, a Korányi Frigyes utcában, és emiatt egy négyzetméteren falburkolat és szekrény is lángra kapott. A tüzet az ott lakók eloltották, mire kiérkeztek a város hivatásos tűzoltói. Az egységek megbontották a fali burkolatot és átvizsgálták a társasház összes lakását. Azokban füst nem volt, így a lakók visszatérhettek otthonaikba.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában