Katasztrófavédelem

2024.02.21. 08:19

Veszélybe került egy lakóház Mátészalkán

Szon.hu

Forrás: illusztráció / katasztrófavédelem

Lakóházat veszélyeztetett egy megdőlt, nagy méretű fa a mátészalkai Somogyi Béla utcában. A helyi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész és dugólétra segítségével távolították el a fa veszélyt jelentő részét. Személyi sérülés nem történt.

Ezer négyzetméteren égett a száraz fű Nyírmihálydiban, a Nyár utca mögött egy üres telken. A szakolyi önkormányzati tűzoltók oltották el a szabadtéri tüzet. Harminc négyzetméteren lángolt a száraz aljnövényzet Aranyosapátiban, a Dózsa György utca mögött. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók fékezték meg a lángokat. Személyi sérülés egyik helyszínen sem történt.

Tűz keletkezett egy nyírbátori, Szentvér utcai családi házban tegnap este. Az ingatlan egyik harminc négyzetméteres szobája teljes terjedelmében égett. A helyi és a mátészalkai hivatásos tűzoltók két gyorssugárral oltották el a tüzet, majd átvizsgálták, végül ventilátorral átszellőztették a házat. Személyi sérülés nem történt, a házban egy ember lakik, elhelyezéséről átmenetileg gondoskodnak, mert az ingatlan lakhatatlanná vált - tájékoztatta portálunkat a katasztrófavédelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában