Durva

2024.03.27. 20:55

Nyírbátori családapa halt meg a balesetben Nagykálló és Újfehértó között

Lengyel Nóra

Forrás: Illusztráció: Shutterstock

Ahogy hírül adtuk, ma délután halálos gázolás történt Nagykálló és Újfehértó között. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. közleményt adott ki, ugyanis a nyírbátori mérnökség egyik kollégáját, Tibort gázolta halálra egy kisbusz. Amint írják, az 55 éves édesapát próbálták újraéleszteni a helyszínen, sajnos sikertelenül. A kollégák jelzőőrös irányítás mellett padkarendezési munkákat végeztek, pont pakoltak össze, már indultak volna, amikor megtörtént a tragédia. A jármű sofőrje eddig tisztázatlan okok miatt áttért a menetirány szerinti másik sávba, belehajtott a munkaterületbe, a védett sávba és a padkán tartózkodó munkatársukat elütötte. A hatóságok jelenleg is nyomoznak, hogy miért haladt szabálytalanul a jármű sofőrje az érintett szakaszon.

Így emlékeznek az áldozatról: "Tibor oszlopos tagja volt nyírbátori csapatunknak, több mint 2 évtizeden át volt közutas. Fontos szakembert, kiváló barátot és családapát veszítettünk ma el. Osztozunk a család fájdalmában, felfoghatatlan számunkra, hogy ez ma megtörténhetett.

Tiborral együtt 2000 óta már 22 kollégánk halt meg munkavégzés közben szabálytalan, figyelmetlen autósok miatt."
 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában