Helyi közélet

2008.09.02. 11:26

Kistehernek és autóbusznak ütközött, majd kigyulladt Rákóczi tanyánál

<p>Egy megállóban álló buszhoz közeledve lassított egy Vásárosnamény felől Nyíregyháza irányába tartó Iveco típusú kisteher jármű vezetője kedden délelőtt Rákóczi tanya közelében, és a 41-es főútról balra, akart kanyarodni. <dia width="900" height="700" alt="Kistehernek és autóbusznak ütközött, majd kigyulladt Rákóczi tanyánál 2008.09.02."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Kistehernek__s_aut_busznak__tk_z_tt__majd_k/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Kistehernek és autóbusznak ütközött, majd kigyulladt Rákóczi tanyánál 2008.09.02." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/recent/flv-busznak-utkozott-kigyulladt.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A mögötte érkező és vele azonos irányba tartó VW Passat vezetője tisztázatlan okból késve reagált a nagyobb jármű mozgására, és fékezés közben előbb a teherjármű jobb hátsó részének ütközött, majd irányából kitérve az autóbusz bal hátsó részének ütközött.

Ezt követően az autó motorterében tűz keletkezett, de az nem terjedt át más járműre, és emiatt nem sérült meg senki. Poroltóval kezdték oltani, de a kiérkező vásárosnaményi tűzoltók fejezték be az oltást. A karambol nyomán a VW vezetője és utasa szenvedett sérülést, őket a mentők kórházba vitték. Az autóbuszon utazók közül senki nem sérült meg, illetve a kisteher vezetője sem sérült meg.

A baleset miatt a 41-es főúton a 36-37-es km szelvénynél félpályás útszűkület volt. A rendőrség eljárást indított a körülmények tisztázására. Az anyagi kár jelentős.

Kapcsolódó cikkek:

· Anya és a lánya halt meg a 4-es főúton Kisvárdánál
· Jogosítvány nélkül gázolt Nyírbogdányban
· szirena.szon.hu

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában