Helyi közélet

2008.09.30. 07:08

Olvasónk írja: Virágok hűlt helye

<p>A napokban egyik délután, amikor kimentünk a sírhoz, a virágoknak csak hűlt helyét találtuk. Hát ez borzalmas, hogy a sírban sem hagyják nyugodni őket.</p>

Nap mint nap olvasom az újságjukat, az olvasói leveleket is. Azért ültem le most írni önöknek, mert teljesen fel vagyok háborodva, a temetői lopások miatt.

Két év alatt elvesztettem drága szüleimet, édesapámat ez év júliusában temettük el. Mivel egész életünket együtt töltöttük, nagyon fáj a hiányuk, üres a helyük a lakásban. Nagy fájdalmunkat a sír díszítésével, virágokkal való beültetéssel, próbáltuk enyhíteni.

A napokban egyik délután, amikor kimentünk a sírhoz, a virágoknak csak hűlt helyét találtuk. Hát ez borzalmas, hogy a sírban sem hagyják nyugodni őket.

Édesapám 41 évig szolgát pedagógusként, nem ezt érdemelte, drága édesanyámmal együtt! Üzenem a tolvajnak, gondozza úgy a virágokat, ahogy én tettem, legyen benne öröme, ahogy nekem volt, amikor a sír mellett ültem, és néztem a gyönyörű hortenziákat. Simogattam őket, mintha apámat, anyámat simogattam volna. Legyen vele boldog!

  • Gyalázat a sírgyalázás
    Felháborító, hogy szeretteink nem nyugodhatnak békében. A sírgyalázók és tolvajok keze mindenhová elér.  Olvasóink véleménye: 
  • Megéri-e sírokról lopni?
    A színesfémekkel való csencselés reneszánszát éli napjainkban. A híradásokból arról lehet hallani, hogy kilométernyi sínek, felső vezetékek, sőt már komplett vonatkocsik is úgy tűnnek el, mint szürke tehén a ködben.  

- Lendvai Zoltánné Lengyel Ildikó, Sóstóhegy -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában