Helyi közélet

2008.10.21. 14:31

Müller Péter: Boldog lelkek tánca - Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Müller Péter író október 26-án, vasárnap 11 órától tart előadást a megyeszékhelyen Boldog lelkek tánca címmel a Napfény Életmód és Közművelődési Egyesület szervezésében, az Inczédy György középiskola dísztermében.</p>

– A kolléganőm nagy Müller Péter rajongó, több könyvét olvasta már. Azt hallottuk, jövő hónapban Nyíregyházán tart előadást a jeles író. Szeretnénk tudni, pontosan hol és mikor hallhatjuk őt – fordult szerkesztőségünkhöz nyírszőlősi olvasónk, Kovács Éva.

Boldog lelkek tánca

Müller Péter író október 26-án, vasárnap 11 órától tart előadást a megyeszékhelyen Boldog lelkek tánca címmel a Napfény Életmód és Közművelődési Egyesület szervezésében. Az Inczédy György Középiskola, Szakiskola és Kollégium dísztermében Müller Péter a szerelemről, a családról, az életről, a mámorról, az anyák bölcsességéről, a párkapcsolatokról, valamint az emberi lélek és az angyalok titkairól mesél majd, különös történetek és mély gondolatok gyöngyszemeit fűzi föl egyetlen szálra, melyet úgy hívnak: öröm.

A rendezvény helyszíne: Nyíregyháza, Árok u. 53.

- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában