Helyi közélet

2008.10.03. 11:08

Rablás lett az ismerkedésből Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrse rablás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vett őrizetbe egy 32 éves nyíregyházi férfit, aki csütörtökön a késő esti órákban Nyíregyházán, a vasút állomás előtt&#160; lépett oda két tímári fiatalhoz, és szóba elegyedett velük.</p>

Majd azzal az indokkal, hogy hívják meg őt egy italra, kissé távolabb csalta őket az állomástól. A közeli parkolóba érve, elkérte az egyik fiú mobiltelefonját és ezüst nyakláncát, azzal hogy meg akarja nézni, de helyette a nadrágja zsebébe rakta azokat.

Amikor a sértett kérte vissza az értékeit, kijelentette, hogy hagyja békén, mert különben meg fogja ütni. A fiatal fiú szerette volna vissza kapni telefonját és ékszerét, ezért a férfi felé lépett, aki sikertelenül megpróbálta megütni, majd pedig elmenekült a helyszínről.

Az elkövető a vasútállomás irányába szaladt, de a fiúk nem hagyták annyiban, futottak utána. A vasútállomáshoz érve egy biztonsági őr sietett a segítségükre, aki elkapta a menekülő férfit, és a helyszínen visszatartotta a rendőrök kiérkezéséig.

A férfi ruházatából előkerültek az eltulajdonított értékek, azonban gyanúsítotti kihallgatása során tagadta a bűncselekmény elkövetését, állítása szerint pénzért vette meg a fiútól az értékeket.

- SZABOLCS- SZATMÁR- BEREG MRFK SAJTÓSZOLGÁLAT -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában