Helyi közélet

2008.10.26. 09:18

Árokba vágódott a BMW, elszaladt az ismeretlen sofőr?

<p>Újfehértó - Három sérült volt annak az autónak a közelében, ami Újfehértó közelében vágódott árokba a 4-es főúton vasárnap hajnalban. <dia width="900" height="700" alt="Árokba vágódott a BMW, elszaladt az ismeretlen sofőr? 2008.10.26."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/_rokba_v_g_dott_a_BMW__elszaladt_az_ismeret/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Árokba vágódott a BMW, elszaladt az ismeretlen sofőr? 2008.10.26." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/video/31791/--rokba-v--g--dott-a-bmw--elszaladt-az-ismeretlen-sof--r-"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Úgy tudni, azt mondták az autóban ülők, hogy Debrecenben szórakozva tartottak hazafelé, és miután mindannyian fogyasztottak alkoholt, egy ismeretlen felajánlotta, hogy hazavezeti az autót.

Egy előzés után sodródtak az árokba, egy személy súlyosan, kettő könnyebben megsérült. A mentők kórházba vitték őket, a rendőrség pedig eljárást indított.

Először tisztázni kellett ki vezette az autót, mert arról nem volt információ, hogy a jólelkű de fürge lábú ismeretlen sofőrnek hogy engedték át a vezetést, és hogyan akart gyalog hazatérni, ha már elvitte az autó körül talált fiatalokat. Nekik majd arról kell elszámolni, hogy kié volt a csomagtartóban talált házi készítésű szamuráj kard.

Ha nem sikerül meggyőzni a rendőröket, akkor baleset okozása, gyorshajtás, tiltott előzés, hatóság félrevezetése és közbiztonságra veszélyes eszköz tartása miatt is felelősségre vonhatják őket.

Az anyagi kár jelentős, a műszaki mentéshez az újfehértói tűzoltókra is szükség volt.

Hol mérnek vasárnap Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében? Kíváncsi Ön arra, hogy Szabolcs-Szatmár-Bereg megye mely útjain számíthat október 26-án, vasárnap traffipaxra? Hol mérnek ma a rendőrök? A Szabolcs Online elárulja!

Részeg autós miatt volt záróra a diszkóban Szombat hajnalban egy Audi haladt Ajak belterületén a Rákóczi úton.  

Két motoros ütközött össze Újfehértón a Szent István utcán két motor ütközött össze szombat délután egy óra után.  

Árokba billent egy Skoda Dombrádnál Dombrád előtt egy jármű előbb áttért a bal oldalra, majd visszatérve az út jobb oldalán árokba borult.  

Halálos baleset Kisvárdán - Mi történt? Kisvárda belterületén autós gázolt el egy gyalogost péntek éjjel. Mi történt pontosan?  

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában