Helyi közélet

2008.11.24. 16:49

A csővezeték a régi, a gázszolgáltató új

<p>Budapest - Az internetes szerződések után papíron is megrendelhető az alternatív gázszolgáltatás. A hazai gázforgalmazói piacon 23 százalékos részesedést szerzett az Első Magyar Földgáz és Energiakereskedelmi és Szolgáltató Kft.</p>

Magyarország első szabadon választható lakossági gázszolgáltatója, a gas.hu közös értékesítési akcióba kezdett a Tesco-Global Áruházak Zrt-vel – jelentették be a két cég képviselői hétfői sajtótájékoztatón Budapesten. A hazai gázforgalmazói piacon 23 százalékos részesedést szerző Első Magyar Földgáz és Energiakereskedelmi és Szolgáltató Kft. (EMFESZ) eddig kizárólag a gas.hu weboldalon keresztül kötött szerződést, most már lehetőség van papír alapú szerződések kötésére is.

– Eddig 10 ezernél többen választották cégünket, illetve a mindenkori közüzemi gáznál 8 százalékkal olcsóbban kínált energiát, ezt a kedvezményt a 2009 február végéig tartó akció keretében a papír alapú szerződést kötők számára is garantáljuk – mondta el Biczók András, az EMFESZ kereskedelmi igazgatója. A Tesco-val kötött megállapodás keretében jelenleg országosan 9 Tesco áruház Pénzügyi Partner ügyfélszolgálatán is lehet szerződni, ez év december végéig 34 áruházban lesz elérhető ez a szolgáltatás – közölte Hackl Mónika, a Tesco Kommunikációs vezetője.

Kapcsolódó cikkek:

- Nyéki Zsolt -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában