Helyi közélet

2008.11.05. 13:20

Feltépte a Skoda oldalát a tárcsa Nyírbogdánynál

<p>Nyírbogdány - Egy traktor vontatta tárcsának ütközött egy Kemecse felől Nyírbogdányba tartó Skoda szerda délben, majd árokba sodródott. A jelentős anyagi kár ellenére nem sérült meg senki. <dia width="900" height="700" alt="Feltépte a Skoda oldalát a tárcsa Nyírbogdánynál 2008.11.05."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Felt_pte_a_Skoda_oldal_t_a_t_rcsa_Ny_rbogd_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Feltépte a Skoda oldalát a tárcsa Nyírbogdánynál 2008.11.05." /></a></dia>&#160;<a href="http://video.szon.hu/video/32524/felt--pte-a-skoda-oldal--t-a-t--rcsa-ny--rbogd--nyn--l"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></a></p>

Egy kettős kanyar középső, egyenes szakaszán találkozott egymással egy Kemecse felől Nyírbogdány irányába tartó Skoda típusú személygépkocsi és egy traktor vontatta tárcsa. A karambol oka az lehetett, hogy az esőtől vizes úton a Skoda a kanyar belső ívén próbált továbbhaladni, de ott hiába húzódott volna félre a szerelvény, nem volt elég széles a padka.

A felelősség kérdésében az érintettek meg tudtak egyezni, így a jelentős kár ellenére nem volt szükség rendőri eljárásra. A műszaki mentéshez a nyíregyházi tűzoltókat riasztották.

Kapcsolódó cikkek:

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában