Helyi közélet

2008.12.01. 17:37

Vigyél és (v)egyél az állatokért Nyíregyházán!

<p>Nyíregyháza - Adj egy tárgyat az állatokért! – szól az Állatbarát Alapítvány felhívása. Télen több legyengült, beteg kutya és cica kerül az alapítvány pártfogásába.</p>

A gazdára váró négylábúak életkörülményeit segítendő akció keretében bárki elviheti az Alapítványhoz azokat a használati- és dísztárgyakat, amelyekre neki már nincs szüksége, de még jó állapotban van, és értékesíthető. Nemrégiben a Stella Rose étterem nyújtott segítő „mancsot” az állatbarát szervezetnek részt vállalva a gyűjtőakcióban, étkeztetve a lelkes önkénteseket, s Állatbarát keddet szervezve minden hónap első keddjén az étteremben.

Most a lakosságon a sor: december elsejétől már a Kossuth téri sétálóban is fogadják az Állatbarát Alapítvány munkatársai a gazdátlan kutyák és cicák megsegítésére felajánlott tárgyakat, melyeket az állatvédők a karácsonyi forgatagban jelképes összegért kiárusítanak, és a teljes bevételt az állatotthonban elhelyezett gazdátlan kutyák és cicák élelmezésére, gyógykezelésére fordítják.

- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában