Helyi közélet

2010.10.04. 17:39

A békére szavazott Szakoly lakossága

<p>Szakoly - Ismét elfoglalhatja Szakolyban a polgármesteri széket Szűcs Gabriella.</p>

Az elmúlt években folyamatos volt a békétlenség Szakolyban Szűcs Gabriella polgármester és a képviselő-testület 9 tagja között. A képviselők felülvizsgálati kérelme alapján a Legfelsőbb Bíróság tavasszal meg is szüntette a polgármester tisztségét, az alpolgármester látta el a polgármesteri teendőket. Október 3-án azonban az önkormányzati választáson döntöttek a szakolyi választópolgárok: Szűcs Gabriella minden idők legnagyobb fölényével nyerte a polgármesterválasztást a községben. Független jelöltként háromszor annyi szavazatot kapott, mint a FIDESZ-KDNP jelöltje.

Köszönet a választópolgároknak

Szakoly régi-új polgármesterét arról kérdeztük, hogyan értékeli a lakosság döntését.

– Természetesen nagyon boldog vagyok. Remélem, most már vége a békétlenségnek, a meghurcoltatásnak. Itt az idő az alkotó munkára. Erre szavazott Szakoly község lakossága, mert csak a békés építő munka szolgálja a település érdekét. Az eddigi munka gátja a megosztott képviselő-testület volt. Bízom benne, hogy ez is már a múlté, s a testületbe megválasztott hat független képviselővel eredményesen együtt tudok majd dolgozni. Szeretném megköszönni az új kormány segítségét a településnek nyújtott több, mint 15 millió forintos vissza nem térítendő támogatást, amelyet a működési kiadások csökkentésére használhattunk fel. A lapon keresztül hadd köszönjem meg minden választópolgárnak, hogy élt a választás lehetőségével, de külön köszönöm azoknak a szavazatát, akik bizalmat adtak a következő négy év munkájához.

- M. Magyar László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában