Helyi közélet

2010.10.17. 16:13

Fának csapódott egy Opel Őr és Jármi között

<p>2010. október 17-én a déli órákban egy Opel Corsa típusú személygépkocsit vezető 20 éves fiatalember tartott másodmagával a 49-es sz. főúton Jármi irányából Őr felé.</p>

A gépjárművezető valamilyen oknál fogva megijedhetett, félrerántotta a kormányt és elhagyva a szilárd útburkolatot egy útszéli fának csapódott.

A balesetről 11 óra 45 perckor a mentőszolgálat értesítette a Nyíregyházi Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóság ügyeletét. Az információkat a megyeszékhely ügyeletese továbbította a működési terület szerinti mátészalkai tűzoltóságra.

A jelzés értékelését követően Czibere László tű. főtörzsőrmester mb. szolgálatparancsnok irányításával a Máté I-es gépjárműfecskendő került riasztásra.

Nem szorultak be az autóba

A mátészalkai tűzoltó raj néhány perc alatt a helyszínre érkezett, s megállapították, hogy a baleset következtében egy Opel Corsa a fának csapódott, a sérültek nem szorultak be a gépjárműbe. Elvégezték a gépjármű áramtalanítását, majd a rendőrségi helyszínelés ideje alatt segédkeztek a forgalom irányításában.

A gépkocsi utasa egy fiatal hölgy volt, aki súlyos, a gépjárművezető könnyű sérüléseket szenvedett, őket a mentők kórházba szállították. A rendőrségi munkálatok ideje alatt félpályás útzár volt a főútnak ezen a szakaszán. A sérült gépjármű elszállításáról a tulajdonos gondoskodott. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

- Holes István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában