Helyi közélet

2010.11.10. 19:04

Balkáni állapotok a nyíregyházi KGST közepén?

<p>Nyíregyháza - Olvasónk küldött egy indulatos levelet szerkesztőségünknek címezve, amelyben a népnyelv szerint KGST piacnak nevezett nagybanin elképesztő körülmények uralkodnak a nyilvános illemhelyen, amiért még az üzemeltetők pénzt is kérnek. Utánajártunk, vajon valóban annyira borzasztó-e az illemhely, mint ahogyan hírlik.</p>

Olvasónk levele: „Nyíregyházi lakos vagyok. A mai nap folyamán kint jártam a nyíregyházi KGST piacon. Szólított a természet, így el kellett mennem az autópiacon található nyilvános WC-re. A bejárati ajtón lévő táblán található felirat szerint 50 Ft a WC használati díja. Sebaj, gondoltam magamba ha hív a természet, hát menni kell. Bár ne tettem volna.

Mikor beléptem, szembesültem a körülménnyel amely odabent fogadott. Csempe felverve, ülőke hiányzott, a WC had ne mondjam hogy nézett ki, WC-papír sehol, a csaptelepet féltem megfogni kézmosás után. Kérdezem én, ezért kérnek el 50 FT-ot????? Hol van az ÁNTSZ ilyenkor és a kedves ellenőrök? Szerintem ha látnák a környezetet azonnal bezáratnák!!! Miért kell akkor fizetni? A középkorú hölgy aki pedig ott ült, az egészen jót nevetett. Nem tudom elhinni, hogy nem lehet tenni valamit ez ellen!”

Olvasónk levelén felbátorodva kilátogattunk az említett illemhelyre és rejtett-kamerás felvételeket készítettünk a körülményekről. A felvételt és a tapasztalatainkat nem szeretnénk különösebben kommentálni, a videó alapján bárki le tudja vonni a következtetést és az 50 forint jogosságát is.

A videó megtekintéséhez kattintson a képre!

-M.I.-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában