Helyi közélet

2010.11.02. 09:28

Íme a múlt hét legnézettebb videói a SZON-on!

<p>Szabolcs-Szatmár-Bereg megye - Arra kerestük a választ, hogyan ihatunk egy bontatlan pezsgőspalackból, vagy hogyan készíthető jelmez egy narancsból. Gyönyörű szabolcsi lányok mutatták meg bájaikat. Kettős tragédia történt Nyíregyháza közelében. Nézze meg a múlt hét eseményeit videókon!</p>


Kattintson a képekre, és nézze meg a videókat!

Hogyan ihatunk egy bontatlan pezsgőspalackból?

 
  

Hogyan videónk egy szemtelen kocsmai trükk, amelyben arra kell megoldást találnunk, hogy mi módon ihatunk egy bontatlan pezsgőspalackból! A megoldás bátran állíthatjuk, több mint pofátlan.

 

Klaudia, szerda szépe

  

Klaudia nagyon fontosnak tartja az egészséges életmódot és a rendszeres sportolást. Véleménye szerint ennek köszönheti, hogy ilyen fitt formában van.

 

Kettős tragédia a frontális karambol nyomán Nyíregyháza közelében

  

Ketten meghaltak, egy személy súlyosan megsérült, amikor pénteken koradélután egy személygépkocsi ütközött frontálisan egy kisbusszal Nyíregyháza és Nyírtelek között.

 

Halloween jelmez egyetlen narancsból!

  

Kevés kellemetlenebb dolog van annál, mint jelmez nélkül érkezni egy amúgy jelmezes buliba, de mostantól nem kell pironkodnunk, feltéve ha kéznél van egy kés és egy narancs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában