Helyi közélet

2011.02.22. 15:38

Kitüntetések a szabolcs-szatmár-beregi könyvtárosoknak

<p>A Magyar Könyvtárosok Egyesülete megyei Területi Szervezete idén is meghirdeti könyvtárosi kitüntetéseit.</p>

A „Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Könyvtári Kultúrájáért”-díj olyan aktív könyvtárosnak adományozható, aki hosszabb időn át kiemelkedő tevékenységet végzett a könyvtári kultúra és szolgáltatás korszerűsítésében és továbbfejlesztésében. A „Csendes János Életmű”-díj az aktív könyvtárosi tevékenységet befejező, illetve a már korábban nyugdíjba vonult munkatárs több évtizedes eredményes szakmai tevékenységének, életpályájának elismerésére szolgál.

E kitüntetések elnyerésére felterjeszthetők mindazok, akik megyénk közművelődési, felsőoktatási és szakkönyvtáraiban, továbbá a képzőhelyeken dolgoznak, illetve dolgoztak, megfelelnek a megfogalmazott elvárásoknak, és aktívan részt vesznek az egyesület életében. A felterjesztő lehet a fenntartó önkormányzat, az adott intézmény vezetője, illetve munkáltatója, továbbá bármely egyesületi tag. A díjak április 11-én, a Könyvtárosok Világnapján találnak méltó gazdára.

Könyvtárosi kitüntetések

A felterjesztés március 11-ig küldhető el az alábbi címre: Magyar Könyvtárosok Egyesülete Sz.-Sz.-Bereg Megyei Területi Szervezete, 4400 Nyíregyháza, Szabadság tér 2. További információ: 06/42 598-888 telefonszámon kérhető.

- KM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában