Helyi közélet

2011.06.02. 15:59

Önkéntesek a Kaszonyi-hegyen

<p>Barabás - Az Önkéntesek hete programsorozat keretében kerül sor az „Önkéntesek a Kaszonyi-hegyen” rendezvényre.</p>

– Egyesületünk mindenkit szeretettel vár a barabási Kaszonyi-hegy természetvédelmi területen lévő kutatóház felújítására és a környék rendberakására – jelezte elöljáróban Inántsy Pap Sándor, a Kárpátokért Egyesület elnöke, hozzátéve: – A jelentkezés nem korhatár függő, gyerekek és felnőttek is ki tudják venni részüket a munkából. A cél az, hogy a kutatóház és környéke megszépüljön. Szeretnénk tovább folytatni a több, mint húsz éve tartó természetvédelmi munkánkat ezen a területen. Ehhez festésre, pácolásra, meszelésre, tereprendezésre, kaszálásra, szemétszedésre, a berendezés, bútorok, nyílászárók javítására van szükség.

A helyszínre való eljutást, étkezést, italt és a munkához szükséges eszközöket az egyesület biztosítja június 11-én, szombaton. Az első 50 jelentkező egy pólót is kap ajándékba, amely erre az alkalomra készült. A busz 8 órakor indul a vásárosnaményi vasútállomásról, a program előreláthatólag 16 óráig tart. Legkésőbb június 9-ig jelezhetik az érdeklődők a részvételi szándékukat a következő email címen: [email protected], vagy a 06-20-482-7053-as telefonszámon.

- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában