Helyi közélet

2011.07.07. 17:21

Újabb valóság showban bizonyíthat a nyíregyházi Éden István

Nyíregyháza - A Viasat3 idén ősszel újabb realytivel várja a nézőket. Az Aranypart című műsornak Siófok ad majd otthont, ahol nyolc bulizós fiatal mindennapjait követik nyomon a kamerák. Az Éden Hotelből megismert, majd méltatlanul száműzött nyíregyházi fiú, Verdes István pedig ott lesz a főszereplők között. 

Nyíregyháza - A Viasat3 idén ősszel újabb realytivel várja a nézőket. Az Aranypart című műsornak Siófok ad majd otthont, ahol nyolc bulizós fiatal mindennapjait követik nyomon a kamerák. Az Éden Hotelből megismert, majd méltatlanul száműzött nyíregyházi fiú, Verdes István pedig ott lesz a főszereplők között. Nem István mellesleg az egyetlen a volt Éden Hoteles csapatból, akik visszatérnek a képernyőre, hiszen Szandra, Niki és Levi is megegyezett a csatornával. - Ez a műsor ugyan nem a varázslatos Karib-tenger partján forog, de legalább olyan szórakoztató és fordulatos lesz, mint az Éden Hotel. Számítunk minden nézőre, akit meghódítottunk a kolumbiai realitynkkel, mert bizton állíthatom, hogy a balatoni kalandok sem fognak senkinek csalódást okozni!” – mondta Kereszty Gábor, a VIASAT3 kreatív igazgatója.

Július végén kezdik forgatni az Aranypartot

A nyíregyházi Istvánnal mellesleg korábban a Szabolcs Online is többször készített interjút, az Éden Hotelbe kerülése előtt, illetve a távozásakor. A szókimondó fiú mellesleg egy nehéz szituációban érkezett anno a hotelbe, ahol sokak szerint méltatlanul távozott a szerethető karakterű István. A játékostársai közül többen azt vetették később a szemére, hogy túlontúl nyers volt és faragatlan, amíg a nyíregyházi István inkább a túlzott őszinteségében és kevésbé taktikus megnyilvánulásaiban látta a hibát. No, de bízzunk benne, hogy Verdes István ezúttal sikerrel veszi az akadályokat és a műsor meghatározó arcává növi ki magát.

Az Aranypartot mellesleg július végén kezdi forgatni a csatorna a Balaton déli partján, a műsor pedig az ősz folyamán kerül majd adásba.

- M. I. -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában