Helyi közélet

2011.09.12. 14:09

Csapda a dufartban

Nem elég a galambtrutyi szag, az út közepén egy vasdarab is éktelenkedik, sőt egy lyuk is tátong a járdán, figyelni kell hová lépünk!

Nem elég a galambtrutyi szag, az út közepén egy vasdarab is éktelenkedik, sőt egy lyuk is tátong a járdán, figyelni kell hová lépünk!Nyíregyházán a Krúdy udvarba nyíló dufart több problémával is küszködik, büdös, galambtrutyis, ráadásul az út közepén egy vasdarab éktelenkedik. Ha pedig átjutottunk az egyes akadályon, rögtön jön a következő, a vas előtt – menetiránytól függően – ugyanis egy lyuk tátong a föld belseje felé, igaz le van takarva egy furnérlappal.

Maguk mit fényképeznek? – kérdi egy hölgy, majd miután megtudja látogatásunk célját, üdvrivalgásban tör ki. – Na végre! Tudja hányan törték már itt majdnem a nyakukat? Sőt ajánlom figyelmébe a lépcsőházat is, az is megér egy misét – mutat a dufartból nyíló, összevissza firkált és galambtrutyitól bűzlő lépcsőházra a hölgy.

Azt is elárulja, magánkézben van az ingatlan és hiába próbálkozott már sok mindenki intézkedni, mint ahogy a jelenlegi állapot is mutatja, évek óta nem változik semmi. De csatlakozik hozzánk még egy hölgy, aki szintén ki van akadva az úton terpeszkedő akadály miatt: – Fényes nappal még hagyján, de szürkületben nehéz észrevenni, igaz, akik rendszeresen járnak erre, már rutinból kerülgetik – legyint, majd tova halad, velünk egyetemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában