Helyi közélet

2011.09.06. 07:39

Felmelegítve csak a töltött káposzta jó?

Ennek a kérdésnek a megfejtésére keresi a választ Bánki Noémi spiritiszta szakértőnk, akitől Önök is kérdezhetnek a [email protected] email címen.

Ennek a kérdésnek a megfejtésére keresi a választ Bánki Noémi spiritiszta szakértőnk, akitől Önök is kérdezhetnek a [email protected] email címen.Újra lehet-e kezdeni egy régi szerelmet, meg lehet-e bocsátani a régi sérelmeket, és el lehet-e felejteni mind azt a bánatot és szomorúságot, amit a másik okozott? Ilyen és hasonló kérdésekre keressük a választ, s talán még számunkra is megdöbbentő eredményeket kapunk. Hogy miért?

Mert a "sors keze" kiszámíthatatlan, s mert fogalmunk nincs, mire kelünk holnap, hiszen egy-egy találkozás, villámszerűen csaphat be életünkbe. Bizonyára sok olvasónk élte már át azt az élethelyzetet, amikor tudta, hogy most olyan dolog történik vele, ami elkerülhetetlen. Hiszen miért pont akkor, miért pont ott történik meg az adott szituáció? De hogyan kezdhetünk újra egy elmúlt szerelmet, egy barátságot, s egyáltalán érdemes-e újrakezdenünk?

Minden kapcsolat szolgál, tanít

Nagyon nehéz megítélni, hogy mi a jó és mi a rossz hozzáállás, hiszen nem tudhatjuk, hogy egy újraindított kapcsolatból mi lesz a későbbiekben. Vannak, akik azt vallják, töltött káposzta szindróma, de vannak, akik az ellenkezőjéről tanúskodnak. Én személy szerint úgy gondolom, hogy vannak olyan eleve elrendelt karmikus kapcsolatok, melyeket nem, vagy csak nagyon nehezen tudsz felülírni. Minden kapcsolat szolgál, tanít bennünket, éppen ezért létjogosultsága elkerülhetetlen.

Vitathatatlan azonban, hogy az ember egója és személyisége nehezen tolerálja, ha bármilyen alárendelt vagy függőségi viszonyt tapasztal. Tény és való, mindenki a boldogságot és a szerelmet keresi, azonban harmonikus és szép kapcsolatot egyre nehezebben talál a mai világban. Visszatérve az alapkérdéshez, ha úgy érzed még érzelmileg kötődsz, nem tudod elengedni vagy szeretnéd  vele újrakezdeni, próbáld meg, adj magadnak egy lehetőséget, hogy az idő múlásával ne érezd azt, valamit kihagytál az életedből, s talán ha másképpen döntesz az életed is másképpen alakul.

- A. N. -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában