Helyi közélet

2011.10.27. 08:23

Spanyol iskola a menyasszonyi divat királynője

Negyed év múlva indul a bejelentkezés a legjobb időpontokért vőfélyt talán igen, zenészt már nem nagyon találhatnak a házasságkötésre készülő fiatalok. Vészhelyzetben még cserélni is lehet a ceremónia segítőit, de a menyasszonyi ruhát időben célszerű kiválasztani. Milyen ruhák lesznek a következő szezon divatjának meghatározói, venni, vagy bérelni érdemes, mi van, ha az utolsó pár hónapban kicsit hízik, vagy lefogy az ara? A válaszokért megkerestünk egy menyasszonyi ruha boltot.

Negyed év múlva indul a bejelentkezés a legjobb időpontokért vőfélyt talán igen, zenészt már nem nagyon találhatnak a házasságkötésre készülő fiatalok. Vészhelyzetben még cserélni is lehet a ceremónia segítőit, de a menyasszonyi ruhát időben célszerű kiválasztani. Milyen ruhák lesznek a következő szezon divatjának meghatározói, venni, vagy bérelni érdemes, mi van, ha az utolsó pár hónapban kicsit hízik, vagy lefogy az ara? A válaszokért megkerestünk egy menyasszonyi ruha boltot.Nagy Abonyi Anikó az egyik legnépszerűbb szalon tulajdonosa elmondta: a jövő évet kimondottan meghatározzák a fodros ruhák. Nem a hagyományos fodor lesz a divat, lesz plisszérozott és csipkével egybekötött ruha is. Kiegészítők terén ugyancsak lesz a változás, a divathoz alkalmazkodva eltűnhetnek a kis rózsák, helyükre a csipkék nagy masnik és gyöngyök kerülnek. Érdekesség még a fátylak változása, ezek még az uszályon túl is érhetnek a legújabb irányzatok szerint. Természetesen ezek is csipkések, vagy fodrosak, mint a ruha, és jól érvényesülnek a fotózáson.

Ami szép, az bizony nem olcsó

Változnak a színek is. A fehér ugyan megkérdőjelezhetetlen, azonban inkább a tört fehér, vagy offwhite lesz az uralkodó szín. A ruhaválasztást már érdemes elkezdeni, hiszen a világmárkák már a jövő évi trenddel kijöttek, így az alkatához, egyéniségéhez leginkább illő ruhát a teljes kollekció ismeretében jobban ki lehet választani. Ez azért is fontos, mert előfordulhat kisebb változás fogyás, hízás, és ahhoz, hogy igazán jól mutasson az esküvőn az ifjú asszony, méretre igazítjuk a ruhát, ami lehet tökéletes az legyen tökéletes.

Örök kérdés, hogy vegyék vagy béreljék a ruhát, ezt sajnos behatárolják az árak. Ami szép, az bizony nem olcsó, aki megveszi, biztos lehet benne, hogy ő viseli először az adott ruhát, ráadásul az ő méretére készülhet el, azonban aki nem szán rá annyi pénzt, - ez a többség- itt egy kicsit visszafoghatja a költségeket, amit a ceremónia más elemére áldozva esetleg kedve szerint alakíthat, ez minden párnál másképp alakulhat. A jövő hónap végén tervezzük bemutatni kollekciónk színe-javát.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában