Helyi közélet

2011.11.17. 08:35

23 tonnás bukfenc Dombrád és Pátroha között

Dombrád, Pátroha - Szállításra várva indult egy megadott útvonalra egy markológép szerda este, majd felborulva elzárta az utat Dombrád és Pátroha között.

Dombrád, Pátroha - Szállításra várva indult egy megadott útvonalra egy markológép szerda este, majd felborulva elzárta az utat Dombrád és Pátroha között.Szokatlan eset történt szerda este a 3828-as úton. Egy szállító járműhöz indult egy lánctalpas markológép Pátroha és Dombrád között. Egy befejezett munka után akarták új helyre vinni. A széles nyomtávú lánctalpas munkagép a lejtős padkán megbillent, majd a magasan lévő súlypont miatt felborult.

Talpra állítani csak a Nyíregyházi Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóság speciális daruja tudta, ezért a kisvárdai tűzoltók mellett riasztották őket is, és a műszaki mentés idejére a forgalom elől az utat lezárták a dombrádi polgárőrök segítségével. A daru talpra segítette a vele egy súlycsoportban lévő munkagépet, majd saját láncán távozott a szállítási pontra.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában