Helyi közélet

2011.11.21. 11:09

Gondoskodó iskola Mátészalkán

Mátészalka - A kellemes őszi időjárás után eljöttek a zord mínuszok. „Elkel ilyenkor a meleg ruházat mindenkinek.” – nyilatkozta File Bertalan Péter az Éltes Mátyás Általános Iskola Speciális Szakiskola, Gyermekotthon, Kollégium és Pedagógiai Szakszolgálat Móra Ferenc Tagintézményének vezetője.

Mátészalka - A kellemes őszi időjárás után eljöttek a zord mínuszok. „Elkel ilyenkor a meleg ruházat mindenkinek.” – nyilatkozta File Bertalan Péter az Éltes Mátyás Általános Iskola Speciális Szakiskola, Gyermekotthon, Kollégium és Pedagógiai Szakszolgálat Móra Ferenc Tagintézményének vezetője.Mátészalkai telephelyű intézményünk rászorult tanulói, illetve családjai számára felajánlottuk használtruházat igény szerinti válogatását.  A szükséges mennyiségű ruházatot megkeresésemre egyházi felajánlásból szereztük be, s így mintegy 35 család öltözködésében segíthetünk be.

Intézményünk tárgyi eszköz ellátottságának javítása érdekében fejlesztő és tanulást segítő eszközök készítéséhez kértem segítséget, hogy a tanulásban vagy értelmileg akadályozott, valamint autista tanulóink minél könnyebben sajátítsák el az osztályszintjüknek megfelelő követelményeket. Ezen törekvéseimben nagy segítséget nyújtanak számomra Mátészalka város és a környező települések lakossága, intézményei, egyházi közösségei és bázisintézményünk igazgatója, Tamáskó Sándor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában