Helyi közélet

2011.11.05. 10:17

Noémi válaszol: Kell a házasság?

Ismét jelentkezik portálunk ezotéria rovata, melyben szakértőnk, Bánki Noémi a házasságok energetikájáról mesél, de szó esik még a távkapcsolatokról is. Ha Önnek is kérdése lenne szakértőnkhöz, írjon neki a [email protected] email címre!

Ismét jelentkezik portálunk ezotéria rovata, melyben szakértőnk, Bánki Noémi a házasságok energetikájáról mesél, de szó esik még a távkapcsolatokról is. Ha Önnek is kérdése lenne szakértőnkhöz, írjon neki a [email protected] email címre!

 

Szia, Noémi!

Sok jót hallottam rólad, többek közt, hogy te mindig megmondod az igazat, még akkor is, ha ez a hallgatónak vagy az olvasónak rosszul esik. Ezért fordulok hozzád, Anna vagyok, férjhez mentem, mert muszáj volt. Van ennek jelentése?

Nem sok szó esik a házasságkötésekről, energetikailag meg főleg nem, pedig ha szimbolikusan értelmezzük, az egyik legkomolyabb jelről beszélünk magánéleti aspektusból tekintve rá.

Mire is gondolok valójában? A mai házasságok nagy része sajnos nem érzelmi alapokon jön létre, de mégis létre jön, megtörténik és megköttetik. A házasság a fizikai szinten történő egységet szimbolizál, ami azt jelenti, hogy azzal a személlyel össze vagy kötve, energetikailag mindenképpen. Vele alkotsz egységet, egészet akkor, abban az időben. Teljesen mindegy, miért jött létre a házasság, okkal történt, hiszen tudjuk, minden valamiért történik.

Kedves Anna! Neked is érdemes elgondolkodni, hogy a saját életedben miért került erre sor.

 

Kedves Noémi! Szerinted várjak egy férfira, aki nagyon távol van tőlem már egy éve, és csak fél év múlva jön haza. Úgy érzem, ő az igazi!

Nehéz válaszolni erre a kérdésre, hiszen nem ismerem a körülményeket, fogalmam nincs valóban így van-e, vagy csak a szerelem hajt. Olyankor sok mindent belegondolunk az adott élethelyzetbe. Visszatérve az alapkérdésre, vannak távkapcsotok, amik tökéletesen működnek, mert olyan kötelékek vannak az adott személyek között, amiket nem ír felül a távolság, sőt, arra is van példa, hogy megerősíti és visszavonhatatlanná alakítja át.

A te életedben van valaki, aki fontos, aki olyat nyújt, amit más nem. Számodra egyedülálló, hiszen ha mástól meg tudnád kapni ezeket az energiákat, akkor most nem lennél ebben az érzelmi állapotban. Mindig az a fontos ,mit érzel te, mit gondolsz, mit akarsz, hogyan látod a világot jelen esetben, tudsz-e és akarsz-e várni rá, de a tény az tény marad, és itt és most te úgy látod, ő az akit kerestél és akit magad mellett szeretnél tudni. Ebben az esetben meg nem lehet kérdés, várj-e rá vagy sem, végül is mit veszíthetsz?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában