Helyi közélet

2011.11.01. 14:44

Várják az önkénteseket a Kaszonyi-hegyre

Barabás - November 5-én, szombaton terepet rendeznek a Barabás határában lévő hegy lábánál.

Barabás - November 5-én, szombaton terepet rendeznek a Barabás határában lévő hegy lábánál.Immár hagyomány, hogy a Kárpátokért Egyesület önkéntes napot szervez. Ezúttal november 5-én, szombaton tölthetnek el egy napot hasznosan az érdeklődők.

– Szeretettel várunk mindenkit, aki szívesen szán egy napot arra, hogy önkéntes munkájával segítse természetvédelmi programunkat – közölte Inántsy-Pap Sándor. – Az elvégzendő feladat: tereprendezés Barabás határában, a Kaszonyi-hegy lábánál lévő területen. Nyolc órakor indul a busz a vásárosnaményi vasútállomás elől a helyszínre. A szakemberek által kitermelt növényeket az önkéntesek gyűjtik majd össze. Délben lesz meleg ebéd, a busz fél négykor indul vissza Vásárosnaményba. Munkavédelmi kesztyűt és szerszámokat biztosítunk. Kérésünk, hogy az időjárásnak megfelelő, és a fizikai munkavégzésre alkalmas ruházatról mindenki gondoskodjon.

Az önkéntes nap a Kárpátokért Egyesület, a Természetbarát Diákkör, a Beregi Természet- és Környezetvédelmi Egyesület és a Hortobágyi Nemzeti Park összefogásából jöhet létre. Jelentkezni a [email protected] e-mail címen lehet.

- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában