Helyi közélet

2011.12.08. 12:10

Akár ki is hűlhetett volna a nyíregyházi férfi

A rendőrség ügyeletétől kért segítséget szerdán éjszaka egy férfi, aki telefonon annyit közölt, hogy Lászlócseredűlőbe indult de eltévedt, és nem tudja hol van.

A rendőrség ügyeletétől kért segítséget szerdán éjszaka egy férfi, aki telefonon annyit közölt, hogy Lászlócseredűlőbe indult de eltévedt, és nem tudja hol van.A Nyíregyházi Rendőrkapitányság járőrei azonnal a férfi keresésére indultak, mivel a hideg időben fokozottan fennállt a személy kihűlésének veszélye. A járőrök bejárták a Lászlócseredűlőbe vezető utakat, Borbányát, Nagyszállást és keresték az eltévedt férfit, de nem jártak sikerrel.

Az ügyeletvezető időközben kérte a bejelentő telefonjának cellainformációinak bemérését, mely alapján sikerült tartózkodási helyét megállapítani. A járőrök a Borbányán megjelölt helyen a bejelentést követően két órával megtalálták a 45 éves nyíregyházi férfit, és épségben szállították haza otthonába - tájékoztatta portálunkat Fedor Rita rendőr főhadnagy.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában