Helyi közélet

2011.12.21. 16:18

Decemberi kavalkád a Nyírbogáti Vántus István ÁMK és Könyvtárban

Nyírbogát - Iskolánk pedagógusai és diákjai ebben az évben a is lázasan készülődtek az iskola névadójáról, a nyírbogáti származású zeneszerzőről, Vántus Istvánról elnevezett Vántus - hétre, melyet minden évben megrendeznek.

Nyírbogát - Iskolánk pedagógusai és diákjai ebben az évben a is lázasan készülődtek az iskola névadójáról, a nyírbogáti származású zeneszerzőről, Vántus Istvánról elnevezett Vántus - hétre, melyet minden évben megrendeznek. A gyerekeket öt napon keresztül sokszínű programsorozat várta. A csütörtökön kezdődő rendezvény kavalkád Mikulás - kupával indult, négy környékbeli csapat részvételével. Ezt pénteken Pap Rita és Bodnár Attila fergeteges koncertje követte. A iskolánkban most került először megrendezésre a Manó avató. Ebből az alkalomból legkisebb csemeték immáron hivatalosan is iskolássá lettek ,,avatva". A Tátika is hatalmas sikert aratott, a gyerekek lázasan készültek a rendezvényre, összesen 15 műsorszám szórakoztatta a közönséget. Hála a szülők, a gyerekek, az SZMK és a nevelőtestület felajánlásának nem volt hiány tombolaajándékokban sem, sok gyerek és felnőtt örvendezhetett a nyereményeknek. A napot a gyerekek nagy örömére diszkóval zárták.  Hétfőn szellemi és ügyességi versenyeken mérhették össze erejüket a diákok. Különösen nagy sikert aratott a kártyavár építés, a totó és a szaloncukor gyűjtő verseny. Kedden délután filmvetítés volt. A hét utolsó tanítási napja karácsonyi műsorral zárult, melyet az ötödikesek az iskolában és az Egyesített Szociális Intézményben egyaránt bemutattak.

,,A bent didergő éjszakát, sejlő fényremény fűti átszív öröme feldereng benső béke csöndje csengnyugalom derűje száll s angyalok ideje jár."

KELLEMES ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!

Gulyás Jánosné

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában