Helyi közélet

2011.12.07. 20:32

Lilike újra gazdit keres

Lilike 4 éves lesz, még kölyökként fogadták örökbe az Állatbarát Alapítványtól. Nagyon aranyos, kedves, pusziosztó, oltott, ivartalanított és chipezett kislány.

Lilike 4 éves lesz, még kölyökként fogadták örökbe az Állatbarát Alapítványtól. Nagyon aranyos, kedves, pusziosztó, oltott, ivartalanított és chipezett kislány.Igazi "kiskutya", nagyon szeret pórázon sétálni, imádja a gyerekeket, labdamániás. Egyetlen rossz mozdulata sincs, akár rá is feküdhet a gyerek, nem bánja. :) Igazi családi kedvenc! Ha leülök, minél szorosabban mellém telepszik, minden mozdulatával a szeretetét fejezi ki.

Nagyon szeretnénk, ha egy olyan családhoz kerülne, akik igazán szeretik és foglalkoznak vele, ahol esetleg gyerekek is vannak, akik játszanak vele akár egész nap! Minden megeszik, nem bántja a cicákat és más kutyusokkal is jól kijön, mindenkivel játszani akar. Udvaron élt eddig is, de a lakásban is jól viselkedik. A szállítást is megoldjuk, ha szükséges, csak találjunk neki egy igazán jó helyet!

Elérhetőség: anita.toth(kukac)gmail.com vagy 70-3826210

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában