Helyi közélet

2012.01.31. 09:16

Három „A” Szabolcsból

Pénzügyi körökben is nagy örömöt okozna egy három A-s minősítés, ha egy kicsit szabadabban asszociálunk, akkor az Alpok – Adria – Alexandra biztosan kiérdemli a legjobb minősítést.

Pénzügyi körökben is nagy örömöt okozna egy három A-s minősítés, ha egy kicsit szabadabban asszociálunk, akkor az Alpok – Adria – Alexandra biztosan kiérdemli a legjobb minősítést.Suli után, külön angol előtt loptunk pár percet megyénk egyik legszebb lányának életéből.  vasárnap este Miskolcon képviselte megyénket a Miss Alpok Adria szépségverseny országos döntőjében. A smink, rúzs, ékszer nélküli tini természetes bájával is ragyogó szépség így mesélt a versenyről.

Változott-e a társak részéről a kapcsolat veled, amiatt, hogy te megnyerted az Alpok Adria megyei döntőjét, vagy az, hogy kiderült, te futball játékvezető is vagy?  

Alexandra: Semmi nem változott, mindenki ugyanúgy tartja a kapcsolatot mint eddig, én is ugyanaz maradtam, aki voltam. A tanárokkal kapcsolatban sem változott semmi, talán észre sem vet

ték ami történt. Nem tudom követték-e mit értem el, igazából nem hiszem.

Milyen volt a verseny belülről?

Alexandra: Nagyon fárasztó volt, nagyon sokat készültünk, de nagyon jól éreztem magam, nagyon jó volt. Legközelebb is belevágnék, az hogy most nem sikerült az első háromba kerülni nem tántorít el egy újabb megmérettetéstől.

Egymást méregettétek, tippeltetek ki nyerhet?

Alexandra: Persze, hiszen ez egy verseny, előtte részt vettünk egy országos fotózáson, már akkor mindenki felmérte szerintem a terepet, tényleg mindenki esélyes volt a végső sikerre. Nagyon jólesett, hogy sokan szavaztak rám, mindenkinek köszönöm a támogatást.

Adatlap: Alexandra 18 éves, a Kölcsey gimnázium tanulója, futball játékvezető, csillagjegye Nyilas, fegyelmezett, határozott, sényői lakos, kedvenc étele: anyukája tyúk húslevese, kedvenc itala: mangós tea, és reméli, hamarosan új versenyen szoríthatunk érte!

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában