Helyi közélet

2012.02.04. 12:08

Bálo-zoó Jókaisok jótékonykodtak Nyíregyházán

Nyíregyháza - Jótékonyan, Jókedvűen a Jókaiért címmel minden esztendőben jótékonysági bált szervez Nyíregyházán a Jókai Mór Általános Iskola. Az esemény hagyományosan jóval több, mint amit a rendezvény címe sejtet.

Nyíregyháza - Jótékonyan, Jókedvűen a Jókaiért címmel minden esztendőben jótékonysági bált szervez Nyíregyházán a Jókai Mór Általános Iskola. Az esemény hagyományosan jóval több, mint amit a rendezvény címe sejtet. Idén is kirobbanó sikert aratott a műsor, aminek idén a Zoó volt a védjegye, ezért az est neve Jókai-zoó volt. Ennek keretében az érkező vendégeket egy hatalmas gorilla társaságában fényképezte le a fotó-zoó, beszélgettek a barták-zoóban, majd az emeleten foglalták el helyüket a vendégek, ahol a műsort követő falato-zoó, és tánc zárta a rendezvényt. Vendégként lépett fel a kutyá-zoó és a kariká-zoó majd az iskola tanárai adtak elő vastaps kíséretében cicá-zoó műsort. Eközben egy lebegő cápa „riogatta” a félénkebbeket. A talp alá valót a muzsiká-zoó Csernák Tibor biztosította.

-Pusztai Sándor-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában