Helyi közélet

2012.03.06. 07:20

Oldalba kapta a kiskocsi az Opelt Nyíregyházán

Nyíregyháza - Egy embert vitt kórházba a mentő sérülés miatt hétfő este Nyíregyházán, miután két autó karambolozott egymással a Bujtosi tó közelében.

Nyíregyháza - Egy embert vitt kórházba a mentő sérülés miatt hétfő este Nyíregyházán, miután két autó karambolozott egymással a Bujtosi tó közelében.A helyszíni információ szerint egy Renault Twingo tartott a László utcán a Bujtos utca felől a Belső körút irányába. A kereszteződéshez érve egy Opel Kadett vágott elé, aminek vezetője az Örökösföld felől érkezve akart balra kanyarodva a László utcára hajtani, de nem adott elsőbbséget a kiskocsinak. Ez utóbbi fékezés közben oldalba kapta az Opelt, és az ütközés erejétől mindkét járműben kár keletkezett.

Az Opelben ülő személy megsérült, a csomópontban először teljes útzár volt, később a rendőrök félpályán terelve biztosították a forgalmat. A műszaki mentéshez szükség volt a nyíregyházi tűzoltókra, ezért riasztották őket. Az anyagi kár több százezer forint lehet.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában