Helyi közélet

2012.04.29. 16:21

Miss KM főpróba

Nyíregyháza - A Móricz Zsigmond Színház egyébként csendes vasárnap délelőttjét nagy sürgés-forgás jellemezte, hiszen a mai napon tartjuk az I.Miss Kelet-Magyarország megyei szépségverseny döntőjét, ahol három korcsoportban állnak színpadra a lányok.

Nyíregyháza - A Móricz Zsigmond Színház egyébként csendes vasárnap délelőttjét nagy sürgés-forgás jellemezte, hiszen a mai napon tartjuk az I.Miss Kelet-Magyarország megyei szépségverseny döntőjét, ahol három korcsoportban állnak színpadra a lányok.Az esti versenyre nagy izgalommal készül mindenki, a legkisebbek szülei minden momentumnál ugrásra készen figyelték csemetéiket, akik a profikat megszégyenítő magabiztossággal álltak az eddig ismeretlen nagyszínpadon. A tinik és a felnőttek is lázasan készülődtek, hiszen ez a verseny mindannyiójuk számára egy különleges élményt ígér. A ma esti megmérettetésre pillanatok alatt elfogytak a jegyek. A főpróbába pillantva, és látva a résztvevők hozzáállását a teltházas publikum minden bizonnyal felejthetetlen élményekkel távozik majd a több, mint három órás show-ról.

Fotók: Racskó Tibor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában