Helyi közélet

2012.05.23. 14:14

Álomszép finálé Flo Ridával

Tiszavasvári - Péntek éjjel kiderül, hogy Szakos Andrea vagy Radics Gigi nyeri a Megasztár 6-ot.

Tiszavasvári - Péntek éjjel kiderül, hogy Szakos Andrea vagy Radics Gigi nyeri a Megasztár 6-ot.Itt a vége, nincs tovább. Péntek éjjel befejeződik a Megasztár 6, amely sokakra hat. Legalábbbis ezt bizonyítják a nézettségi mutatók. A fináléban 21.20-tól a TV2-n Radics Gigi és Szakos Andrea párbajozik, és bárki is lesz a győztes, mindkét fél állítja: sokat nyert azzal, hogy idáig eljutott.

„Őrületes Mega-show”-t ígér a tévécsatorna, ahol a világhírű rapper, Flo Rida a sztárvendég. Szakos Andreának nem csak eddigi lakóhelyén, Tiszavasváriban szorítanak, komoly rajongói táborral bír a könnyűzene egyik új felfedezettje.

Valóra vált álom

– Valóra vált az álmom. Amikor jelentkeztem, abban bíztam, hogy ott lehetek a fináléban. Örülök, hogy Gigivel párbajozhatok, nagyon tisztelem őt – említette Szakos Andrea, akinek bevallása szerint most még nincs ideje izgulni. – Ráérek stresszelni pénteken. Most még lapos a hangulatom, de nem is baj, a lényeg, hogy ki tudjam magam pihenni. Nem számítottam rá, hogy ekkora sztárral léphetünk fel, mint Flo Rida. Egyébként nekem Adam Lambert a nagy kedvencem.

Természetesen a vészmadarak ezúttal sem maradtak a fészkükben. Szárnyra kelt olyan hír, miszerint Andrea hangszálproblémái miatt elmaradhat a finálé. Kiderült, mindez kacsa.

– Valójában az egész verseny alatt küszködtem a hangommal, de nem beszéltem róla. Úgy érzem, hogy kezd helyreállni, ugyanis szedem az antibiotikumot, a kalciumot, a vitaminokat és a fájdalomcsillapítót. Minden idegszálammal a péntek éjszakára koncentrálok. Ja, és várom a szavazatokat...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában