Helyi közélet

2012.05.23. 18:55

Mega bulit szervez péntek estére Tiszavasvári

Tiszavasvári - A népszerű tehetségkutató döntőjében szereplő Szakos Andrea mellett nagyszabású programmal áll ki szeretett városa, Tiszavasvári.

Tiszavasvári - A népszerű tehetségkutató döntőjében szereplő Szakos Andrea mellett nagyszabású programmal áll ki szeretett városa, Tiszavasvári.Az önkormányzat, mint a rendezvény fő támogatója és a helyi művelődési ház gondoskodik majd arról, hogy most pénteken a városlakók és a környék „Andi rajongói” is jó hangulatban, együtt szurkolhassanak kedvencükért. Péntek este 19 órától a Találkozások Háza előtti térre várják a vendégeket, ekkor kezdődik a Special Band élő koncertje.

Minden kilátogatónak egy tál finom helyi babgulyással kedveskednek majd a tiszavasvári vendéglátók. 20:30-tól a Desperado együttes fog fellépni, tovább fokozva a hangulatot. 21:15-től pedig kezdetét veszi a várva várt élő-közvetítés Budapestről, a döntő helyszínéről. Az élő műsort a jelenlévők a téren elhelyezett LED-kivetítőn követhetik majd figyelemmel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában