Helyi közélet

2012.06.15. 07:15

Az igazság odaát sincs

Csak kapkodom a fejem az esti híradó láttán. Egyik pillanatban még a parlamenti vitanapról távolmaradt Orbán Viktor helyett megszólaló Navracsics Tibort mutatja, amint a véghezvitt reformok, kiigazítások szükségességéről és eredményeiről, a gyermekes családok adóteher-csökkenéséről, az egykulcsos adó forradalmi sikeréről és a hazánkkal szembeni külföldi bizalom erősödéséről beszél, halkan megjegyezve, hogy a Fidesz-KDNP két éves kormányzása azért nem volt tökéletes, követtek el hibákat. Palicz István jegyzete

Csak kapkodom a fejem az esti híradó láttán. Egyik pillanatban még a parlamenti vitanapról távolmaradt Orbán Viktor helyett megszólaló Navracsics Tibort mutatja, amint a véghezvitt reformok, kiigazítások szükségességéről és eredményeiről, a gyermekes családok adóteher-csökkenéséről, az egykulcsos adó forradalmi sikeréről és a hazánkkal szembeni külföldi bizalom erősödéséről beszél, halkan megjegyezve, hogy a Fidesz-KDNP két éves kormányzása azért nem volt tökéletes, követtek el hibákat. Palicz István jegyzeteAztán az egykor volt, hol nem volt kormánypárt elnöke, az MSZP-s Mesterházy Attila bukkan fel a képernyőn, és mesterien igyekszik bizonygatni, hogy a Fideszes honatyák amit csak lehet, elk..tak. Nem kicsit, még annál is jobban! Minden mondatában ostorozza a 24 hónapja „uralkodó” Orbán Viktor cselekedeteit, az agyonsanyargatott magyar nép Robin Hood-jaként egymás után lövi bíráló nyilait az ellenfél gyenge pontjaira (jogállam, gazdaság, munkahelyteremtés stb.). Felsorakozik mellé a többi ellenzéki párt is, így lesz teljes a verbális össztűz.

Mi, sokat tapasztalt „apródok” jól tudjuk, hogy hol az igazság: itt is, ott is, a féligazgságokban. Csakhogy a mi véleményünkre, évértékelésünkre valójában senki sem kíváncsi.

Ezek is érdekelhetik