Helyi közélet

2012.06.07. 12:16

Elhitte amit az irányjelző mutatott, ütközés lett belőle

Nyíregyháza - Tanulságos baleset történt a Korányi Frigyes és a Garibaldi utcák kereszteződésében csütörtökön Nyíregyházán.

Nyíregyháza - Tanulságos baleset történt a Korányi Frigyes és a Garibaldi utcák kereszteződésében csütörtökön Nyíregyházán.Egy Renault Thalia vezetője próbált a Garibaldi utcából balra nagy ívben kikanyarodni a Sóstóhegy irányába haladva csütörtök délelőtt. A jármű vezetője elengedte a belváros felé haladójárműveket, majd megkezdte a kanyarodást, miközben egy egyenesen haladó Suzuki érkezett oda. A két autó összeütközött, aminek nyomán több százezer forintra becsült kár keletkezett.

A Renault vezetőjét megtéveszthette a Suzuki irányjelzője, ami jobbra jelzett, és a Renault vezetője úgy hitte, a kiskocsi jobbra be fog kanyarodni, ezért hajtott ki elé. Érdemes hasonló helyzetben megvárni, hogy valóban kanyarodik-e a védett úton haladó jármű, mert sérülés lehet a tévedésből. A rendőrség eljárást indított a felelősség tisztázására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában