Helyi közélet

2012.06.13. 16:15

Kamerák előtt robbant a gázpalack, majd égett le a bódé

Nyíregyháza - A MÁV állomás előtt égett porig egy büfé szerdán délután Nyíregyházán. Egy gázpalack felrobbant, egyet a tűzoltók hoztak ki.

Nyíregyháza - A MÁV állomás előtt égett porig egy büfé szerdán délután Nyíregyházán. Egy gázpalack felrobbant, egyet a tűzoltók hoztak ki.A büféként üzemelő bódé egyesek szerint már egy ideje füstölt, amikor szerda délután a MÁV állomás főbejárata előtt borult lángba, miután egy gázpalack felrobbant. A riasztás után a Katasztrófavédelem tűzoltó egységei a kárhelyre siettek, egy már kormos gázpalackot kihoztak, és több irányból kezdték meg az oltást. A veszélyhelyzetre tekintettel a rendőrség lezárta az Arany János utca felőli sarkon a forgalmat, és a gyalogosokat is a másik zebra felé irányították.

A tűzoltók a fából készült bódét részben megbontották, mert a szerkezet teljesen tönkrement. Személyi sérülés nem történt, a tűz keletkezésekor nem volt senki odabent, az anyagi kárt még nem mérték fel. Az állomás előtti térfigyelő kamerák képein vélhetően az első perctől látható volt a káreset.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában