Helyi közélet

2012.07.17. 14:43

Augusztusi sztárparádé Nyírbátorban

Nyírbátor - Pitti Katalin, Horgas Eszter, Sebestyén Márta és Szakcsi Lakatos Béla is fellép.

Nyírbátor - Pitti Katalin, Horgas Eszter, Sebestyén Márta és Szakcsi Lakatos Béla is fellép.Ha csak szimplán egyetlen koncert lenne a csúcspontja a 46. Nyírbátori Zenei Napoknak, akkor is garantált a nívó. Jelen esetben viszont dúskálhatnak az érdeklődők a rangos fellépőkben. Három hét végén át parádés élménnyel kecsegtet a tradicionális kulturális fesztivál.

– Úgy gondolom, hogy a kínálat önmagáért beszél, a jegyárak pedig barátiak – jegyezte meg dr. Szathmáryné Sipos Ildikó, a Nyírbátori Kulturális Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója a keddi, nyíregyházi sajtótájékoztatón. A 600 fő befogadására alkalmas református templomban Pitti Katalin Áldás című estjével kezdődik a programsorozat augusztus 4-én. Másnap a római katolikus minorita templomban Steve Taylor Szabó pánsípművész estje vonzhatja a zenebarátokat. Augusztus 11-én a IV. Fúvószenekari Találkozó koncertje ingyenes, este pedig a Tommy Vig Trió dzsesszműsora ígér különleges csemegét a Báthori Várkastélyban exkluziv vacsorával. Vasárnap, 12-én Horgas Eszter fuvolamávész Szeretni bolondulásig Nyírbátorban címmel ad koncertet a Kulturális Központban. Augusztus 18-án Szakcsi Lakatos Béla zongoraművész és Kathy-Horváth Lajos hegedűművész szerzői estje lesz a református templomban, másnap ugyanott Sebestyén Márta népdalénekes lép fel. A 46. Nyírbátori Zenei Napok zárónapján, augusztus 20-án a Vántus István Társaság emlékkoncertje koronázza meg a gazdag kínálatot.

– Keddtől megvásárolhatók a jegyek Nyírbátorban, Nyíregyházán és Debrecenben. Érdemes időben lépni, mert az egyes helyszíneken korlátozott számú érdeklődőt fogadhatunk – mondta végezetül dr. Szathmáryné Sipos Ildikó. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában