Helyi közélet

2012.07.02. 16:38

„Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Közigazgatásáért Díj” átadása Nyíregyházán a Közszolgálati Tisztviselők Napja alkalmából

Nyíregyháza - Csütörtökön a Közszolgálati Tisztviselők Napja megyei ünnepségén átadták a Magyar Közigazgatási Kar Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tagozata által alapított „Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Közigazgatásáért Díj”-akat.

Nyíregyháza - Csütörtökön a Közszolgálati Tisztviselők Napja megyei ünnepségén átadták a Magyar Közigazgatási Kar Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tagozata által alapított „Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Közigazgatásáért Díj”-akat.„Minden szervezeti és eljárási reform értéke attól függ, hogy mennyit érnek a tisztviselők.” Dr. Magyary Zoltán jogtudós e sorainak jegyében a Magyar Közigazgatási Társaság/Magyar Közigazgatási Kar Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tagozata csütörtökön a Megyeháza Bessenyei György Dísztermében tartotta meg a Közszolgálati Tisztviselők Napja Megyei Ünnepségét.

Az ünnepségen a Szabolcs-.Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivataltól Dr. Vinnai Győző Kormánymegbízott Úr köszöntötte a megjelenteket és méltatta az önkormányzati területen dolgozó köztisztviselőket. Beszédében tájékoztatást adott az előttünk álló reformokról, az önkormányzatokat érintő aktuális változásokról, a járások kialakításáról. Ezt követően került sor - ez évben már tízedik alkalommal - a Magyar Közigazgatási Kar Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tagozata által alapított „Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Közigazgatásáért Díj”-ak átadására. A vendégeknek Kovács Viktória klasszikus ének előadóművész operett dalokkal kedveskedett. A díjazottakat munkáltatójuk részéről a települési önkormányzatok polgármesterei és jegyzői is köszöntötték.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye közigazgatásában kifejtett eredményes tevékenysége elismeréséül a Közszolgálati Tisztviselők Napja alkalmából „Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Közigazgatásáért Díj” elismerésben részesültek:

Bécsi Lászlóné adóügyi ügyintéző (Nyírbogát); Horváthné Kemecsei Anikó Építési és Hatósági Iroda irodavezető-helyettes (Nyírbátor); Juszku Ferencné pénzügyi főmunkatárs (Kékcse); Karsai Mihályné szociális- igazgatási előadó (Terem-Bátorliget); Lipták Miklósné gyámügyi ügyintéző (Rétközberencs) Nagy László körjegyző (Encsencs-Penészlek-Nyírgelse); Sándor Zoltánné szociális, gyámügyi előadó (Nyírbéltek); Szabó Éva jegyző (Tiszaszentmárton);

Gratulálunk a díjazottaknak!

Dr. Éliás Tünde

alelnök

Magyar Közigazgatási Társaság/Magyar Közigazgatási Kar

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tagozata

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában