Helyi közélet

2012.07.04. 13:50

Formabontó futóverseny Nyíregyházán

Nyíregyháza - Banán és csoki helyett töltött káposzta és nyírségi gombócleves frissíti majd fel a versenyzőket a gasztrofutáson.

Nyíregyháza - Banán és csoki helyett töltött káposzta és nyírségi gombócleves frissíti majd fel a versenyzőket a gasztrofutáson. – Egyél és spurizz! Ez a címe annak a rendhagyó családi kocogóversenynek, amit július 21-én rendezünk meg Nyíregyházán – nyilatkozta Czegle Roland, az eseményt rendező farmercég Operatív Vezetője. – Öt fős csapatok nevezését várjuk erre a minden szempontból különleges és formabontó váltóversenyre Sóstón július 21-én. A csapatok minden egyes tagjának egy adott etapot kell teljesítenie, ami után a frissen jóllakott váltótársa veszi majd át a stafétát.

Sóstóról indul a kocogás, nagyon könnyű, egyszerű távokat kell majd teljesíteni, ugyanis nem a versengés lesz a középpontban, hanem az együtt eltöltött idő és a jó hangulat. Hamisíthatatlan tájjellegű ételek várják a futókat a gasztropontokon, így aki egy kicsit is szeret mozogni és jókat enni biztosan jól fogja magát érezni. A távok nem nagyok, az adagok amiket a versenyzőknek el kell fogyasztani 80%-os méretűek. A frissítés ugye a futóversenyek szoros része, nálunk viszont erre épül az egész megmozdulás – engedett bepillantást Roland a verseny menetébe, ahol nem csak a komolyan futókat, hanem a legviccesebb jelmezben startvonalhoz állókat is díjazzák.

Nevezés és részletes infók: www.gasztrofutas.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában